Коли можна планувати чоловікові після антибіотика Zdravnicya.ru

Головна » Лікування грипу » Коли можна планувати чоловікові після антибіотика
Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...

Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...

Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…

Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...

Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...

Коли можна планувати чоловікові після антибіотика

У разі якщо не зайнятися свого часу своїм фізичним станом, то підсумки можуть бути досить сумними. Важливо своєчасно виявити справжній діагноз, провести необхідну діагностику на сучасній техніці, визначити необхідну кількість досліджень. І головне, на основі історії захворювання, результатів аналізів і інших типів інструментальних досліджень, прописати правильне лікування, що зробить життя пацієнта здоровим і повноцінним.

Дівчатка, ПРОСТИТЕ МЕНЕ ЗАРАНЕЕ, ЯКЩО ЦЯ ТЕМА ДЕСЬ ВЖЕ Є - НЕ ЗНАЙШЛА! (останнім часом створювати нові теми все страшніше, тому відразу голосно каюсь)
Розкажіть мені, будь ласка, якщо чоловікові призначили антибіотики - планувати саме ШКІДЛИВО, НЕБЕЗПЕЧНО або просто шансів мало? (цікавлюся, купувати мені презик або просто поки викинути з голови)
Всім заранее спасибо за відповіді!


Так що, нам просто сильно ПОВЕЗЛО. Без стимуляції, з поганою СГ, та ще й антибіотики.


Із сторони жінки - прийом антибіотиків в циклі зачаття - офіційне свідчення для переривання вагітності.

Ось така відповідь знайшла у віртуальній консультації на аналогічне питання про чоловіка:

- якщо все ж після прийому антибіотиків настає вагітність, слід пам'ятати про принцип все або нічого. На таких ранніх термінах шкідливу дію виявляється або в цілому, і вагітність завмирає, або не виявляється, і вона зберігається. Це втіха для тих, хто опинився в такій ситуації, але все-таки краще в ній не опинятися. Після прийому антибіотиків чоловіком оберігатися бажано 2-3 місяці, доки не буде оновлено сперми. Жінці необхідно оберігатися строго весь цикл.

Але зі свого боку, я ще не дуже вірю в цей горезвісний принцип. Ну, це мій особистий такий тарган. Інакше, якщо все так казково, чому все-таки народжуються діти з порушеннями в подібних випадках.
Я б Вашу історію порахувала везінням Божим провидінням. Мав малюк вийде - ось і вийшов Здоровенький.
Але якщо вибирати свідомо. Це як суперечки про прийом алкоголю у нас тут бували. Можна, мовляв, чи ні в самому початку Б, особливо, якщо не знаєш ще про неї.
Але у нас специфіка гілки така, що кожна сподівається в 2-у фазу, що все вийшло. Так ось свідомо квасити, сподіваючись на принцип нормальна людина не буде. Те ж і з антибіотиками, на мою думку. Навіщо не оберігатися в разі прийому антибіотиків і потім 9 місяців є себе поїдом і після в очі дитині заглядати і тремтіти, що не сів, не встав вчасно і стратити себе?
Хоча я не знаю такого моменту. адже антибіотик антибіотика ворожнечу. Є якісь, які і вагітним прописують.

Планування вагітності після прийому антибіотиків

Bimbo 17 вересня 2012, 22:28

Планували з чоловіком вагітність, здали всі аналізи - все було стерильно. Тільки приступили до справи і у мене нізвідки не візьмись цистит. На бакпосева висіялася кишкова паличка coli - приймаю антибіотики (ципрофлоксацин), думала, що закінчу приймати, здам знову на бакпосев і якщо все чисто - знову візьмемося за справу. Але тут покопалася в інеті і виявилося, що після прийому антибіотиків треба чекати 2-3 місяці. Дуже сильно засмутилася, тому що давно планували малюка, а тут знову чекати = (((У кого була подібна ситуація? Через якийсь час вам дозволили планувати вагітність? Природно, сходжу до гінеколога після закінчення лікування, просто зараз якось погано на душі = (((Поділіться своїм досвідом, може не так все страшно.

1. Гість 18 вересня 2012, 1:39

Плануйте все як і планували, нічого чекати не потрібно. до слова коли роблять еко, то після аспірації яйцеклітин з яєчників жінка на антибіотиках 3-5 днів в залежності від того коли прернос ембріонів - остання таблетка в день перенесення. а ви вже все закінчили, навіть не беріть в голову таку нісенітницю!

2. ира 18 вересня 2012, 8:34

А я б не стала ризикувати і месяцок б почекала, зате потім була б спокійна, а то якщо що то буде не так будете себе винити що поспішили. Краще перестрахуватися, це справа така) вам потрібні будуть позитивні емоції під час вагітності, а не страх за майбутню дитину

3. Гість 18 вересня 2012, 9:10

Не треба нічо чекати, все це маячня, тільки час втратите

4. Гість 18 вересня 2012, 9:11

Іра

А я б не стала ризикувати і месяцок б почекала, зате потім була б спокійна, а то якщо що то буде не так будете себе винити що поспішили. Краще перестрахуватися, це справа така) вам потрібні будуть позитивні емоції під час вагітності, а не страх за майбутню дитину

Можна і месяцок почекати, а можна і пару років

5. Гість 18 вересня 2012, 10:42

Мені здається, краще месяцок почекати, а за цей час підняти імунітет, т. К. Зазвичай після антибіотиків може з'явитися молочниця і можуть бути не великі проблеми з кишечником. пропийте обов'язково біфідобактерії. і у вас все вийде, лише месяцок і все буде ок!

6. Гість 18 вересня 2012, 11:31

Гість

Плануйте все як і планували, нічого чекати не потрібно. до слова коли роблять еко, то після аспірації яйцеклітин з яєчників жінка на антибіотиках 3-5 днів в залежності від того коли прернос ембріонів - остання таблетка в день перенесення. а ви вже все закінчили, навіть не беріть в голову таку нісенітницю!

Бред не пишіть, не дають ніяких антибіотиків при елементарної пункції яйцеклітин. Більш того, в сучасних клініках навіть кесарів вже роблять без антибіотиків, а в звичайних клініках дають антики одноразово і можна годувати дитину.
Автор, все залежить від самих антибіотиків і їх дії. деякі приймають саме в вагітність, а деякі категорично не можна, і абортують дитини на ранніх термінах. Якщо написано почекати пару місяців, в чому проблема потерпіти 60 днів? Це ж на благо здоров'я вашої дитини.
Поспішиш людей насмішиш. Робіть все. як годиться, і будьте здорові. До того ж, потерпіть, цистит явище поганенький, може повернутися. Дайте контрольних пару місяців, що ви дійсно вилікувалися від нього.

7. Гість 18 вересня 2012, 18:37

[quote = Гость] Бред не пишіть, не дають ніяких антибіотиків при елементарної пункції яйцеклітин. Більш того, в сучасних клініках навіть кесарів вже роблять без антибіотиків, а в звичайних клініках дають антики одноразово і можна годувати дитину.
я навіть з вами сперечатися не буду. працюю тут медсестрою в операційній вже багато років. не знаю як в росії, може у вас по іншому, а в штатах після кожної аспірації дають антибіотики щоб запобігти інфекції. аспірація, це інвазивна процедура, піхву не стерильна, і там завжди є шанс занести інфекцію голкою в черевну порожнину. кесарів так, там дають 1-2 дози антибіотиків а далі дивляться чи будуть ознаки інфекції чи ні. до речі при вагітності можна приймати антибіотики пеніцилінових груп, вони вважаються безпечними для дитини.

8. Гість 19 вересня 2012, 12:12

7, робила еко 7 раз в Австрії, 2 рази в германии, 4 рази в канаді. Ніде антибіотиків не давали ніколи. Є подруги в Росії і в штатах (НЙ і Вашингтон) теж ніяких антибіотиків не давали нікому, спеціально зробила уточнення. Може у вас клініка така відстала, перестраховується. Але, зараз навіть після офісної гістероскопії не завжди дають антибіотики. У Росії можуть дати антисептичну, 1 таблетку відразу після пункції, але не скрізь, це рідкість, дають в провінційних клініках, і це не антибіотики.

9. Bimbo 19 вересня 2012, 15:32

Спасибі всім, хто відповів по суті =) До чого тут взагалі еко, бу

Планування вагітності після прийому антибіотиків

07.10 о 14:35

Антибіотики можуть змінити якість сперми. Але швидше за вона змінитися від підйому температури, у чоловіків температура вище 38-38,5 значно впливає на якість. АЛЕ це не означає, що змінюється, так би мовити генетичний набір статевих клітин. Може зміниться рухливість, кількість, але запліднює все одно один і найспритніший))) І може наступити абсолютно нормальна вагітність. Тому я б радила пропустити 1 цикл. А потім пробувати і не засмучуватися, якщо не виходить, тому що так і може бути.

07.10 о 13:05

Добрий день. Хочу вам сказати, що будь-які ліки абсолютно не вплинуть на те, коли ви будете планувати вагітність. Вагітна жінка вчасно вагітності буває приймає ліки, тут немає нічого страшного і абсолютно ні ка не впливає на плід дитини. Тому нічого не бійтеся, як Бог дасть так і буде.

03.10 о 20:41

Повинна сказати, що антибіотики негативно впливають на якість сперматозоїдів і саме тому при здачі спермограми лікарі попереджають, що повинен пройти місяць, щоб показники налагодилися. Але на якщо Ви плануєте зачаття в цьому місяці, то можна спробувати, вагітність або настане чи ні. Вважається, що якщо прийом антибіотиків не вплинув на зачаття, отже попався сильний сперматозоїд і хвилюватися нема чого. А ось під час вагітності приймати ліки вже небезпечно, так як це негативно впливає на плід.

03.10 о 16:38

Привіт, звичайно ж Вам варто почекати із зачаттям. Інша справа, якщо запліднення вже відбулося, тоді при збереженні вагітності потрібно ретельно відстежувати розвиток дитини методом УЗД.
Антибіотики, потрапляючи в кров, негативним чином впливають на стан статевих клітин - причому як у жінок, так і у чоловіків. Оптимальний термін для зачаття: не менше ніж через 2-3 місяці після закінчення лікування.

03.10 о 16:30

Кожні сімдесят два дні сперматозоїди оновлюються в організмі чоловіка. За цей час і антибіотик повністю вийде з організму і можна спокійно планувати довгоочікувану вагітність. Але, якщо трапиться, що ви завагітніє раніше зазначеного терміну за великим рахунком хвилюватися не варто, так як відсоток можливості будь-яких патологій пов'язаних з прийомом чоловіка антибіотиків, мізерно малий.


Ротару :В 70 лет выгляжу на 45 благодаря простой методике...

Почему все аптеки молчат? Грибок ногтя боится как огня дешевого...

Алкоголику вместо кодирования подсыпьте незаметно 3-4 капли обычной…

Соломія Вітвіцька: живіт втягнувся за добу, вийшло 22 кг жиру! Їла це ...

Заросли папиллом на шее и в подмышках - признак наличия у вас...